• Nieuws
  • De gezichten achter | Collin Homeijer

De gezichten achter | Collin Homeijer

5 Feb 2024

‘Wij willen echt het verlengstuk zijn van een klant’

Onze nieuwe accountmanager Collin Homeijer is dé schakel tussen Odemar metaal, Kinkelder metal solutions en de klant. Maar liever spreekt hij niet van klanten, maar van ‘partners’. “Ik wil een partnerschap aangaan, zodat opdrachtgevers ons echt gaan zien als een verlengstuk van hun bedrijf.” Benieuwd naar zijn verhaal? Lees dan snel verder!

Als accountmanager buitendienst zit Collin het liefst met onze klanten om tafel. En daarvoor rijdt hij het hele land door. “Maar ik zorg er ook voor dat ik iedere week een keer in Denekamp en in Zevenaar te vinden ben”, zegt Collin. “Zo blijf ik goed op de hoogte van wat er speelt, zowel intern als bij onze klanten.”

De commerciële kant

Collin startte zijn carrière ooit bij Defensie, maar maakte al gauw de overstap naar de techniek. En inmiddels heeft hij er al heel wat vlieguren opzitten in de technische sector, waarvan de laatste jaren in een commerciële rol. “De commerciële kant van het vak, het klantcontact, trekt me het meest. Ik vind het ’t leukst om een goede en langdurige samenwerking met klanten op te bouwen en een partnerschap aan te gaan.”

Ontwikkelen

Sinds 1 juli 2023 is Collin accountmanager van Odemar en Kinkelder metal solutions. Een functie waarin hij zich naar eigen zeggen nog veel kan ontwikkelen. “Er zit veel potentie in de samenwerking tussen onze bedrijven. Ik wil dat nóg meer naar buiten gaan brengen. Samen bieden we namelijk alle takken van sport aan. We kunnen alles maken wat de klant vraagt, van product tot halffabricaat en complete machines.”

Onderscheidend vermogen

“Het is bij ons niet alleen maar ‘u vraagt en wij draaien’. We maken niet alleen een product of managen een project, maar gaan een echte samenwerking aan met onze opdrachtgevers. Dat betekent dat wij actief meedenken en verder kijken dan het vraagstuk. Hoe kunnen wij de klant
ontlasten? Welke processen kunnen we verbeteren? Waarmee kunnen zij tijd besparen? Door hierover mee te denken helpen wij de klant echt verder. We willen echt het verlengstuk worden van onze partners.”

Wil je persoonlijk kennismaken met Collin? Bel hem voor een afspraak op 06 18 34 88 42 of stuur een mail naar chomeijer@kinkeldermetal.nl.

Terug naar overzicht