• Nieuws
  • Extra licentie voor TopSolid

Extra licentie voor TopSolid

5 Aug 2021

Sneller werken zonder aan kwaliteit in te leveren: daar streven we naar bij Odemar Metaal. Daarom investeerden we enige tijd geleden in de geavanceerde CAD/CAM software van TopSolid. Met deze software kunnen wij efficiënt en nauwkeurig ontwerpen én onze draai- en freesmachines aansturen. Het is dan ook geen verrassing dat wij onlangs een extra licentie hebben aangeschaft, zodat nóg meer medewerkers kunnen profiteren van de voordelen van deze software. En onze klanten? Die plukken er óók de vruchten van.

TopSolid biedt software voor allerlei verspaningstechnieken, zodat wij in staat zijn om de volledige werkvoorbereiding, het ontwerp en de aansturing van onze productiemachines uit te voeren zonder tijdverlies. Dit levert veel voordelen op op het gebied van flexibiliteit, veelzijdigheid, prestatie en productiviteit, voor zowel de werkplaats als de ontwerpafdeling.

Voordeel voor de klant

Maar óók onze klanten profiteren hiervan: doordat alle processen via één systeem worden uitgevoerd, wordt de kans op fouten tot een minimum beperkt. Ook zien zij – dankzij de 3D-tekeningen – precies hoe hun product er uit komt te zien, tot in de kleinste details! En is er toch nog een wijziging nodig? Met de software kunnen aanpassingen met betrekking tot de vorm en ontwerp van een product gemakkelijk worden doorgevoerd.

Extra licentie

Door de aanschaf van een extra licentie profiteren nog meer medewerkers van Odemar van de voordelen van deze software. Sneller werken zonder aan kwaliteit in te leveren? Dát zit bij ons dus wel goed!

Wil jij ook werken met deze tool? Als verspaningstechnoloog schrijf je programma’s in TopSolid waarna je het product gaat bewerken op de machine. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Terug naar overzicht
Meer weten over de mogelijkheden?

Neem gerust contact op met ons team van specialisten

Maarten Leerkes
Project Manager
+31 541-35 89 10