• Nieuws
  • Goed verzekerd op reis? Denk aan een Steady-slot!

Goed verzekerd op reis? Denk aan een Steady-slot!

3 May 2024

De lente is nu echt aangebroken. Hét seizoen om er lekker op uit te trekken met je caravan. Natuurlijk wil je dan alles goed geregeld hebben. Maar heb je ook al gedacht aan diefstalpreventie van jouw caravan? Lees verder hoe wij hierbij kunnen helpen.

Nederland is een echt caravan-land. Op 1 januari 2023 registreerde het RDW 406.735 caravans, wat dit rollende vakantiehuis nog steeds enorm populair maakt onder recreatieve Nederlanders.

Het belang van een goede diefstalpreventie is dus groot, want je wil natuurlijk voorkomen dat jouw caravan ’s nachts van je oprit is verdwenen. Het juiste slot op jouw caravan voorkomt deze ellende.

Voorkom diefstal met ons koppelingsslot

Ons Steady-slot is speciaal ontwikkeld om diefstal van jouw caravan te voorkomen. Voor dit slot heb je geen breekmoer nodig en het slot is toegespitst per type koppeling. Hierdoor past het slot perfect en rammelt het niet, in tegenstelling tot veel andere sloten.

Onze Steady-sloten zijn stevig, betrouwbaar en eenvoudig aan te brengen. Na eenmalige afstemming is het slot met jouw vingerafdruk op slot te zetten.

Verzekerd bij diefstal

Ons Steady-slot is SCM-gekeurd. Mocht er onverhoopt toch diefstal plaatsvinden, dan ben je alleen met gebruik van een SCM-slot verzekerd. Met de sloten van STEADY kun je met een gerust hart genieten van jouw welverdiende vakantie!

Steady: een product van Odemar

De recreatiemarkt heeft stevige sloten nodig. Daarom maken wij compleet in eigen beheer anti-diefstalsloten onder ons eigen merk Steady. Wij ontwerpen en produceren onze eigen sloten voor jou.

Voor de verkoop kun je terecht op deze pagina of bij jouw lokale recreatiespecialist.

Meer weten over deze producten of benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Terug naar overzicht
Meer weten over de mogelijkheden?

Neem gerust contact op met ons team van specialisten

Henk Meijer
Operationeel Manager
+31 541-35 89 01