• Nieuws
  • Jouw buitenboordmotor goed beveiligd met Steady

Jouw buitenboordmotor goed beveiligd met Steady

4 Jun 2024

Lekker varen met een zeilbootje of sloep: voor veel Nederlanders is het de ultieme invulling van een zomerse dag. Wist je dat er op veel bootjes en sloepen een stukje Odemar te vinden is? Wij zijn namelijk de producent van Steady, de meest verkochte én veilige oplossing om een buitenboordmotor vast te zetten. Wij vertellen meer!

Stel je voor. Het is een prachtige zonnige dag en je hebt zin om eropuit te trekken met je boot of sloep. Je komt aan bij de steiger, maar ontdekt dat je buitenboordmotor is gestolen. Wat een pech!

Helaas komt dit regelmatig voor. Daarom heeft een buitenboordmotor een goed slot nodig. Precies om deze reden maken wij anti-diefstalsloten onder ons eigen merk Steady. Dit doen wij compleet in eigen beheer: wij tekenen, ontwerpen, maken en verkopen deze sloten.

Steady online en in de winkel

En daar zijn we best trots op. Want Steady wordt inmiddels op heel veel plekken verkocht. Bij fysieke watersportspeciaalzaken bijvoorbeeld, maar ook online via webshops voor watersport. De sloten vliegen de deur uit!

Waar onze sloten om geprezen worden? Ze zijn gemaakt van hoogwaardig RVS 316, rammelen of trillen niet tijdens het gebruik van de boot én zijn gemakkelijk te monteren.

Goed verzekerd het water op

Steady is SCM gekeurd. En dat is prettig, want alleen bij het gebruik van een SCM gekeurd slot ben je verzekerd bij diefstal. Met de sloten van Steady kun je met een gerust hart genieten van een relaxed vaartochtje!

Alles voor de recreatiemarkt

Onder de naam Steady produceren wij ook andere anti-diefstal-sloten voor de recreatiemarkt, zoals koppelingssloten, wielklemmen, hangsloten en containersloten voor caravans, aanhangers en boottrailers. En dat doen we allemaal in Denekamp. Inmiddels zelfs al meer dan 10 jaar!

Meer weten over deze producten of benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Terug naar overzicht
Meer weten over de mogelijkheden?

Neem gerust contact op met ons team van specialisten

Henk Meijer
Operationeel Manager
+31 541-35 89 01