• Nieuws
  • Maatregelen tegen het coronavirus

Maatregelen tegen het coronavirus

18 Mar 2020

Graag willen wij u op de hoogte brengen van de maatregelen die wij binnen Odemar Metaal hebben genomen om de verspreiding van het Corona-virus te beperken. Ook wij volgen hierbij nauwlettend de adviezen van het RIVM en de regering.

Productie gaat door

Onze productieafdelingen draaien nog volop en we proberen dit de komende tijd ook zo goed mogelijk te blijven doen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers staat voorop. Voor de medewerkers in productie zijn maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat zij hun werk kunnen blijven doen.

Voorkomen van fysiek contact

Waar mogelijk werken onze werknemers thuis, maar voor medewerkers met werkzaamheden waarbij dat niet mogelijk is gelden extra hygiƫne maatregelen. Contacten van medewerkers onderling worden zoveel mogelijk beperkt en bezoeken van en aan relaties worden beperkt tot het hoogst noodzakelijke. Wel blijven we per telefoon en e-mail bereikbaar zoals u van ons gewend bent.

Laden en lossen

Het afhalen van uw orders is nog steeds mogelijk. Ook hierbij geldt: vermijd fysiek contact zoals bijvoorbeeld handen schudden, houd zoveel mogelijk minimaal 2 meter afstand en blijf zoveel mogelijk fysiek buiten.

Mocht u hier vragen over hebben, dan kunt u natuurlijk telefonisch of per mail contact opnemen met uw contactpersoon binnen Odemar Metaal.

Terug naar overzicht