• Nieuws
  • Nieuw: buislasersnijden via ons portal!

Nieuw: buislasersnijden via ons portal!

13 Jun 2023

Bij Odemar werken wij niet vóór onze klanten, maar met onze klanten. Dit betekent dat wij het voor jou als klant zo makkelijk mogelijk willen maken. Vanaf nu leveren wij ook buislasersnijwerk van onze partner Kinkelder metal solutions! Je bestelt het buislasersnijden snel en gemakkelijk via het online portaal van Kinkelder. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Dat je bij frees-, draai- en laswerk bij ons aan het goede adres bent, dat wist je misschien al wel. Dankzij het buislasersnijwerk kunnen wij jou nu nog beter helpen van begin tot eindproduct. Bestel je plaatmateriaal eenvoudig via de online portal en voeg hier vanaf nu ook gesneden buizen en kokers aan toe.

Wat is buislasersnijden?

Met buislasersnijden is het mogelijk om snel en nauwkeurig complex maatwerk uit te voeren op metalen profielen. Het werk dat buislasersnijmachines uitvoeren is vele malen nauwkeuriger en sneller dan zagen, boren en slijpen. De buislaser snijdt zorgvuldig producten op de juiste lengte en voorziet deze van ieder gewenst gatenpatroon of snijcontour.

Online portal

Via ons vernieuwde online portal vraag je snel en eenvoudig een offerte aan voor jouw buislasersnijwerk. Dit kan binnen én buiten kantooruren. Upload direct je wensen en tekeningen. Kies de hoeveelheid en het gewenste materiaal en ontvang direct een prijs en levertijd. Alles naar wens? Dan start vervolgens direct je opdracht voor het buislasersnijden!

Afhalen in Zevenaar en Denekamp

Bestellingen via het klantportaal worden bezorgd op het door jou gewenste adres. Liever jouw bestelling afhalen? Dat is mogelijk bij één van onze twee afhaalpunten: Kinkelder metal solutions in Zevenaar en Odemar Metaal in Denekamp. Dit geef je eenvoudig aan tijdens het bestelproces.

Korte doorlooptijd

Met de moderne buislasersnijmachines van Kinkelder wordt het productieproces volledig geautomatiseerd. Hierdoor profiteer je van een korte doorlooptijd. De buislasersnijmachines werken dag en nacht om jou zo snel mogelijk te voorzien van op maat gemaakt buislasersnijwerk!

Wil je graag onze specialisten spreken voor een passend advies op maat? Ook dat is mogelijk. Onze productspecialisten kijken graag met je mee.

Terug naar overzicht