• Nieuws
  • Odemar introduceert uniek voorraadconcept

Odemar introduceert uniek voorraadconcept

25 Mar 2021

Stel je voor. Je bent op zoek naar een nieuwe module of een machineonderdeel, maar je bent niet in de gelegenheid om in één keer een hele serie af te nemen. Dan hebben wij goed nieuws: Odemar introduceert een uniek voorraadconcept waarbij modules en onderdelen op afroep beschikbaar zijn. Hierbij geldt ons magazijn als jouw persoonlijke warehouse. Hoe dit werkt? Dat lees je hier.

Het coronavirus zorgt voor stijgende transportprijzen en supply chain problemen. Machineonderdelen die uit het buitenland moeten komen zijn langer dan gebruikelijk onderweg of kunnen – door het sluiten van grenzen – helemaal niet geleverd worden. Wanneer je kiest voor onze warehousing service, weet je zeker dat jouw product altijd op voorraad is. Én je betaalt de laagste prijs.

Prijs op basis van jaarbehoefte, afname op basis van orderbehoefte

Samen bepalen wij de verwachte jaarbehoefte van de modules of de onderdelen. Aan de hand hiervan bepalen we de optimale aanmaakhoeveelheid. Deze onderdelen produceren wij in grote series. Vervolgens kun je bij ons ieder gewenst aantal afroepen. Hierdoor ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Altijd, ongeacht het aantal onderdelen dat je afneemt.

Afroep uit voorraad

We spreken met jou de minimale en maximale voorraad af. Deze onderdelen slaan wij op in onze warehouse. Heb je een onderdeel nodig? Eén belletje of mailtje is genoeg om jouw order te leveren. Dankzij onze warehousing service zijn lange levertijden verleden tijd.

Optimale kwaliteit

Ons streven? Een lange samenwerking met jou aangaan. Optimalisatie van het onderdeel zullen wij steeds met jou bespreken. Door de korte lijnen resulteert dit in een voortdurende verbetering van de kwaliteit.

Behoud van Nederlandse kennis

Wij investeren continu in de nieuwste verspaningstechnieken. Automatisering en robotisering maakt ons werk uitdagend voor de huidige generatie techneuten, maar zéker voor de toekomstige generatie. Dankzij moderne technieken wordt het aantal manuren steeds minder, waardoor de prijzen van onze onderdelen niet onderdoen voor de productieprijzen in lagelonenlanden. Bijkomend voordeel is dat de kennis van de techniekindustrie in Nederland blijft én wordt doorgegeven aan de nieuwe generatie.

Meer weten over onze warehousing service?

Wil je meer weten over ons unieke voorraadconcept of gebruik maken van deze dienst? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag verder!

Terug naar overzicht
Meer weten over de mogelijkheden?

Neem gerust contact op met ons team van specialisten

Maarten Leerkes
Project Manager
+31 541-35 89 10