• Nieuws
  • Sterke samenwerking tussen Odemar en Kinkelder

Sterke samenwerking tussen Odemar en Kinkelder

5 Sep 2023

Levering van zware frames verloopt soepel

Bij Odemar Metaal en Kinkelder metal solutions gaan we geen uitdaging uit de weg. Daarbij denken we met de klant mee én bieden we oplossingen. Zo ook voor een project waarbij we onlangs voor één van onze klanten frames van 6 meter lang en 2.500kg per stuk leverden. Een voorbeeld waarbij de samenwerking tussen beide bedrijven ten volste werd benut. Hoe we dit aanpakten? Je leest het hier!

Eén van onze vaste klanten klopte onlangs bij ons aan met de vraag of wij tien frames van elk 2.500kg per stuk konden maken. Deze frames van 6 meter lang en 2 meter breed zijn bedoeld voor het verplaatsen van betonplaten in een fabriek. Flinke jongens dus. Een opdracht waar ons hart direct sneller van ging kloppen én waarbij we onze expertise op alle vlakken in konden zetten.

Non-stop aan de bak

Voor deze opdracht konden beide vestigingen aan de slag. Waar Kinkelder metal solutions het plaatwerk leverde, verzorgde Odemar Metaal het balkstaal. De Odermar-medewerkers waren verantwoordelijk voor de draaidelen en voor het freeswerk in het balkstaal. Om de frames in elkaar te zetten stapten twee lassers van Kinkelder metal solutions in de auto naar Denekamp om daar ruim twee weken non-stop de frames in elkaar te lassen.

Kant-en-klare levering

Daarna werden bij Odemar de wielen onder de frames gemonteerd. Zo konden we de producten kant-en-klaar leveren aan de klant. Zo zie je maar, de klant vraagt om een oplossing en wij verzorgen het gehele traject. Dat is pas samenwerken!

Benieuwd waar wij jou mee kunnen helpen? Neem contact op met één van onze specialisten.

Terug naar overzicht