Verpakkingsmachine

Jadopack: de verpakkingsmachine voor food

Heb jij je ooit afgevraagd hoe het folie zo strak om kaas en vleeswaren heen komt? Maak kennis met de Jadopack: de verpakkingsmachine die wij zelf ontwerpen en ontwikkelen.

De Jadopack

De machine is zeer geschikt om vleeswaren en gesneden kaas makkelijk, snel én hygiënisch te verpakken. De Jadopack last de folie op drie zijdes dicht, waardoor het product langer houdbaar is en mooi wordt gepresenteerd. Deze folie verpakkingsmachine wordt met name gebruikt in supermarkten, kaaswinkels en slagerijen.

Hygiëne boven alles

Werken met voedingsmiddelen vraagt om de hoogste mate van hygiëne. Door de makkelijke bediening – optioneel met voetpedaal – is deze verpakkingsmachine veilig en hygiënisch in gebruik. De machine is eenvoudig schoon te maken en is optioneel verkrijgbaar met een onderstel voorzien van een opvangmand. Met de Jadopack komt voedselveiligheid nooit in het geding.

De voordelen van de Jadopack

  • Hoge verpakkingssnelheid – 26 verpakkingen per minuut;
  • Folierol is snel te verwisselen doordat deze vrij op de machine ligt;
  • Zeer eenvoudige bediening dankzij drie knoppen;
  • CE-gecertificeerd;
  • Voorzien van een digitaal LCD display;
  • Product teller voor het bijhouden van het aantal geproduceerde verpakkingen.

Een verpakkingsmachine nodig?

Odemar Metaal is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van modules en machines, altijd op maat gemaakt voor jouw project. Machines voor het verpakken van andere producten horen hier natuurlijk óók bij. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op 

Terug naar overzicht